Krok za krokem: Jak připojit Nintendo Switch k notebooku [2024]

Nintendo Switch je skvělá herní konzole, ale co když chceš hrát na svém notebooku? V tomto článku ti ukážeme, jak jednoduše a rychle připojit Nintendo Switch k notebooku a zažít herní zážitky i na malé obrazovce.

Co budeš potřebovat

Předtím než začneš, zkontroluj si, že máš vše, co budeš potřebovat:

  • Nintendo Switch: Samozřejmě, že bez samotné konzole se neobejdeš.
  • Notebook: Musíš mít k dispozici počítač nebo notebook s HDMI výstupem.
  • HDMI kabel: Pro připojení Nintendo Switch k notebooku budeš potřebovat HDMI kabel. Většina notebooků má HDMI vstup, ale u některých můžete potřebovat adaptér.
  • USB-C kabel: Pro napájení Nintendo Switch během hraní.

Krok 1: Připoj HDMI kabel

Prvním krokem je připojit HDMI kabel k notebooku. Konec HDMI kabelu připojte do HDMI výstupu na notebooku a druhý konec do HDMI vstupu na televizi.

Krok 2: Připojte USB-C kabel

Abys zajistili dostatečný výkon pro Nintendo Switch, připoj USB-C kabel do konzole. Druhý konec USB-C kabelu připojt k notebooku. Tímto způsobem se zároveň dobíjí konzole.

Krok 3: Nastavení obrazu

Jakmile máš vše fyzicky připojeno, je čas se podívat na notebook. Spusť notebook a přesměruj obraz na externí zobrazovací zařízení. To můžeš udělat stisknutím klávesové zkratky pro přepnutí obrazu (obvykle Fn + F5 nebo Fn + F8).

Krok 4: Připraveno k hraní

Tvé Nintendo Switch by nyní měla být zobrazena na obrazovce notebooku. Můžeš hrát své oblíbené hry na svém notebooku! Po dokončení hraní jednoduše odpoj HDMI a USB-C kabely a vrať se k normálnímu používání notebooku.

Závěr

Připojení Nintendo Switch k notebooku může být snadným způsobem, jak si užít své hry i na cestách. Stačí mít správné kabely a nastavit obraz na externí monitor. Takže, připoj svou konzoli a bav se! 🎮✨

Krok za krokem Jak připojit Nintendo Switch k notebooku [2024]
Zdroj obrázku : Google.com